Jaarlijkse verkoping Kroonheim - Adullam

Op datum:  19 oktober 2017
image001

Op D.V. donderdag 19 oktober 2017 organiseert het Adullam Comité weer de jaarlijkse verkoping op de voorziening Kroonheim, 't Hof 12.

 

Van 10.00 - 15.30 uur bent u van harte welkom. Er zijn zo'n 50 kramen en hiermee een gevarieerd aanbod. U kunt o.a. terecht voor oliebollen, groenten en fruit, bloemen en planten, kleding, tassen, hoeden en sjaals, patat, vis.

Daarnaast is er een scharen- en messenslijper aanwezig. Neem uw scharen, messen en gereedschap mee en laat ze slijpen. Ondertussen heeft u de mogelijkheid om te genieten van een rondrit in een huifkar.

 

Adullamwinkeltjes en hoeve
Vergeet niet om de Adullamwinkeltjes 't Kroontje (handgemaakte artikelen bewoners Kroonheim) en 't Hofje te bezoeken. Deze winkeltjes vindt u op het terrein. U kunt ook een bezoek brengen aan activiteitenboerderij De Kroonhoeve. De Kroonhoeve ligt kort nabij Kroonheim, Garderenseweg 59.

 

Amerikaanse veilingverkoop

Tijdens de verkoping is er een Amerikaanse veilingverkoop.

Als u artikelen heeft die we mogen verkopen, wilt u dan contact met het comité opnemen?

 

Bereikbaarheid
Kroonheim is goed bereikbaar. U kunt parkeren op tijdelijke parkeerplaatsen in het weiland. Volgt u alstublieft de aanwijzingen van de parkeerwachters!
Invaliden mogen parkeren op het terrein van Kroonheim zelf.

 

Wilt u meer informatie?

E-mail naar comite-uddel@outlook.com

of bel naar Gijsbertje: 06-19897307.


Terug naar overzicht
  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

225