• tele2 - 1

Abonnees Tele2 kunnen weer bellen

UDDEL   -   Bijna twee weken konden de abonnees van Tele2 uit Uddel en omgeving niet bellen met hun mobiele telefoon. Er was de afgelopen dagen veel tromgeroffel richting Tele2, via het forum op de site van Tele2 en via diverse media en twitter, maar dat leek allemaal tegen dovemansoren gericht. Maar zie op de 13e! dag van de storing is er een einde gekomen de storing. De abonnees kunnen weer contact leggen via de mobiele telefoon met de buitenwereld en hoeven geen rooksignalen meer te versturen om een boodschap over te brengen.

1 Reacties


 1. Aart van de Kuilen
  15 april 2015
  Vraag vooral de vergoeding aan! Het formulier vind je hier: https://www.tele2.nl/vergoeding/ Ik heb al een aantal vergoedingen voorbij zien komen van een maand abonnementsgeld.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203