• start nieuwe seizoen

Altijd Troef begint nieuw seizoen

UDDEL   -   Op vrijdagavond , 2 september a.s., start Klaverjasclub Altijd Troef het nieuwe seizoen. De avonden beginnen om 20.00 uur en zijn elke vrijdagavond in Het Blanke Schot, Garderenseweg 33 te Uddel.  

Eenmaal per maand wordt er een prijsklaverjas- en jokertoernooi georganiseerd, waarbij een ieder die kan klaverjassen en/of jokeren van harte welkom is.

Het eerste prijsklaverjas- en jokertoernooi is op 23 september a.s. aanvang 20.00 uur, inschrijven vanaf 19.30 uur. De volgende toernooien zijn op 21-10, 18-11 en 30-12.

Op 21-01-2017 is er een klaverjas- en jokermarathon.

Nieuwe leden zijn op de eerste clubavond, 2 september, van harte welkom. Houdt u van klaverjassen, maar u kunt  niet elke vrijdagavond, het is ook mogelijk om in te vallen. Het gebeurt wel eens dat men geen even aantal klaverjassers heeft op een vrijdagavond, dan vindt men het bij Altijd Troef fijn als men een reserve achter de hand heeft.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203