• lijn 104 - 2017 - 1
  • lijn 104 - 2017 - 2

Andere route lijn 104 wegens werkzaamheden N302

UDDEL     -    Wie met de bus naar Harderwijk wil kan dan instappen, vanaf 30 oktober, bij de tijdelijke halte die staat aan de Aardhuisweg.

In verband met werkzaamheden aan de N302, tussen Nieuw Milligen en de rotonde bij het Uddelermeer komt daar op dat gedeelte een éénrichtingsverkeer. Men kan dan alleen richting Nieuw Milligen over de N302. Het verkeer komend vanuit Nieuw Milligen wordt omgeleid.

Dit betekent dat de bushaltes tussen Nieuw Milligen tot en met de halte bij Het Blanke Schot tijdelijk buiten gebruik zijn. Lijn 104 Apeldoorn - Harderwijk. Er komt een tijdelijke halte aan de Aardhuisweg. In Nieuw Milligen/Meerveld en die bij het Uddelermeer/Bleeke Meer met de bus willen, kunnen ook lijn 104 Harderwijk - Apeldoorn nemen en dan bij het Aardhuis aan de Amersfoortseweg overstappen.

Dit gaat om de periode van 30 oktober om 05.00 uur tot en met 1 december om 17.00 uur.

Voor de werkzaamheden aan de N302  -   klik hier

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203