• aardhuis

Einde van de activitieiten bij Wildpark Het Aardhuis

UDDEL    -    De Stichting Wildpark Het Aardhuis stopt met ingang van 29 oktober 2017 met haar activiteiten. Zo melden zij op facebook.

Kroondomein Het Loo zal ter zijner tijd Het Aardhuis in een andere vorm voortzetten. Het is de bedoeling Het Aardhuis het bezoekerscentrum van Kroondomein Het Loo wordt. Het zal dan het hele jaar geopend zijn, ook in de periode van november tot maart, waarin het altijd gesloten was. Er zal een mogelijkheid komen om overdag gerechten van de kleine kaart te nuttigen en beperkte openstelling voor diner in de avonduren.

Bij Kroondomein Het Loo verwacht men dat Het Aardhuis ook in de toekomst aan velen plezier zal schenken en dat op een zorgvuldige manier recht zal worden gedaan aan het karakter van het gebouw.

3 Reacties


 1. marlene
  09 oktober 2017
  Ik vind het heel erg jammer We komen daar al tig jaren We hebben ieder jaar genoten met wandelen en roofvogelshows Vraag me wel af blijven ze de herten nog voeren
 2. Irmen Wilkens
  09 oktober 2017
  Het aardhuis met bijbehorend wildpark heeft altijd een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn geluksgevoel en welzijn. Blijft er goed gezorgd worden voor de herten e.d.? Houdt mij aub. Op de hoogte. Irmen Wilkens.
 3. Bob
  15 oktober 2017
  Echt doodzonde dat de Stichting Aardhuis, bestuur en enthousiaste vrijwilligers, die zich zoveel jaren in elk opzicht hebben ingezet voor gezellige "leefbaarheid" op het wildpark, zomaar en rauwelings aan de kant worden gezet. Het is nog maar de vraag of datgene wat zij liefdevol hebben opgezet door het Kroondomein wordt voortgezet; ik vrees een commerciële prooi, dat tot het bot wordt uitgebeend. Wij (Amstelveners) zullen vooral de gastvrijheid en de heerlijkste appeltaart van Nederland missen. Joke en Bob Nijpels.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203