• poster 2017 kerstpostactie 2
  • poster 2017 kerstpostactie 3

Kerstpostactie 2017

UDDEL   -   Evenals voorgaande jaren gebruikelijk was, biedt de zendingscommissie van de Hervormde Gemeente te Uddel aan, om ook dit jaar al uw Kerstpost binnen Nederland te mogen gaan verzorgen. De frankeerkosten voor de Kerstpost bedraagt dit jaar 73 eurocent. In plaats dat u zelf Kerstpostzegels koopt, levert u uw Kerstpost in bij de Hervormde Kerk, ingang Harderwijkerweg. U betaald hiervoor 73 eurocent per kaart of brief.

 

De inlevertijden zijn:

Woensdag 13 december

Vrijdag 15 december

Maandag 18 december

Donderdag 21 december, telkens van 15.00-16.00 uur.

 

Ook kunt u uw Kerstkaarten en brieven met het verschuldigde bedrag (binnenland 73 eurocent, buitenland 133 eurocent per kaart of brief) in de Kerstpostboxen deponeren die u vindt bij Coop Schouten en Schreuder brood- en banket. Graag samen in een zakje met uw naam en adres erbij vermeld.

In Uddel, Meerveld en De Beek bezorgen wij uw Kerstpost en met de omliggende plaatsen wisselen wij de Kerstpost uit met de plaatselijke comités. Dit betekend dat deze comités de Kerstpost uit Uddel in hun omgeving bezorgen en wij bezorgen de Kerstpost die wij van de andere comités ontvangen in onze omgeving.

Wat wij niet zelf kunnen bezorgen of uitwisselen, frankeren wij met Kerstpostzegels uit voorgaande jaren, die wij nog met enige korting kunnen inkopen.

 

Houdt u er wel rekening mee, dat de Kerstpost in de drukke decembermaand wat langer onderweg kan zijn, dan gebruikelijk is. Begin op tijd met het schrijfwerk en lever ze zo snel mogelijk in, dan komt alles op tijd op de juiste plaats. Wanneer u niet zelf kunt komen, dan halen we ook graag de Kerstpost bij u thuis op.

 

Dit jaar is de netto opbrengst van de Kerstpostactie opnieuw bestemd voor het jonge artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer, welke door de GZB zijn uitgezonden naar en werkzaam zijn in Congo.

 

Voor inlichtingen over de Kerstpostactie kunt u contact op nemen met:

Jolanda Jansen, telefoon 0577-402026 of e-mail: fam.cjansen@hetnet.nl 

 

De Zendingscommissie van de Hervormde Gemeente te Uddel zegt u en jou al bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

 

Site Willem en Joanne Folmer:  klik hier

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203