• kerst 2017 - 1
  • koor kavoka

Kerstviering in Uddel 2017

UDDEL    -    De jaarlijkse kerstviering in Uddel wordt dit jaar gehouden op maandag 18 december a.s. Ook dit jaar zal muziekvereniging Juliana haar medewerking verlenen. Verder zal medewerking verleend worden door het Kamper Vocaal Ensemble Kavóca.

Het Kamper Vocaal Ensemble 'Kavóca' is een breed inzetbaar kamerkoor van zo’n 30 enthousiaste amateurzangers uit Kampen en omgeving. Onder leiding van Luthine Postuma timmert Kavóca meer dan twintig jaar aan de weg.  Kavóca treedt regelmatig op in zelfstandige concerten en in tal van ad hoc bezettingen als kwartet, dubbelkwartet, triplekwartet en kleinkoor. Daarnaast beschikt Kavóca over twee groepen enthousiaste jeugdzangers: Young Kavóca en Kavoca Kids. Het muzikale aanbod van het ensemble is veelzijdig en spreekt een breed publiek aan.

De organisatie is in handen van Uddels Belang.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203