Menu
Nieuwsoverzicht

Medailleoogst weer groter

13 mei 2017

657x gelezen
3

UDDEL   –    De twirlzusjes Westerbroek gaan rustig door met het winnen van medailles. Zaterdagmorgen, 13 mei, gingen ze met een aantal andere leden van Twirlvereniging Majofique naar Emmeloord.

Al vroeg in de morgen moest Elvira de vloer op voor haar eerste wedstrijd en zij trad ’s middgas ook nog een keer op. haar zus Roos trad ’s middags twee keer op. Elvira en Roos gingen beiden met twee medailles terug naar Uddel. Elvira mocht een gouden en een zilveren medaille in ontvangst nemen en Roos een zilveren en een bronzen medaille. Zij gingen na een lange dag dan ook dik tevreden weer naar huis.

En moeders Westerbroek kan zich geen mooier moederdagcadeau wensen. Zij is dan ook bijzonder trots op haar meiden. ( Pa ongetwijfeld ook )

Het is nu nog nagenieten van het succes, maar dan moet er weer hard geoefend worden voor 10 juni. Dan gaan de zusjes Westerbroek naar Geldermalsen, daar kunnen ze zich plaatsen voor het kampioenschap dat in oktober in ’t Harde wordt gehouden.

 

tekst en foto’s: Gerlinde de Besten

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX