• alphacursus
  • alphacursus 1

Op zoek naar de zin van je leven?

UDDEL   -  Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Ken je iemand die gelooft en wil je weten wat dat nou precies inhoudt? Heb je vragen over wie God is in de wereld vandaag?

Dan is Alpha echt iets voor jou!

 

De Alpha-cursus biedt je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige , leerzame en leuke setting. De cursus bestaat uit 12 avonden. We beginnen iedere avond met een gezamenlijke maaltijd -even tijd om de (werk)dag achter je te laten, mensen te leren kennen en bij te praten. Dan volgt een inleiding over het thema van de avond, waarna we in vaste groepjes uiteen gaan om door te praten over dat thema. Er is ruimte voor al je vragen!

 

Kom naar de kenningsmakingsavond, het is gratis.

 

MAANDAG 8 JANUARI 2018 om 19.45 uur,

In de zaal bij de Hervormde Kerk in Uddel.

 

Meer informatie?

Neem contact op met Henry Luigjes

(06)53463259

henryluigjes1960@gmail.com

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203