• open bedrijvendag 17 - 1

Open bedrijvendag Uddel 2017

UDDEL    -    Zaterdag 9 september vindt in Uddel de Open bedrijvendag plaats. Meer dan 30 Uddelse bedrijven zullen zich op 17 verschillende locaties aan de bevolking presenteren.

Het beloofd weer een mooie dag te worden voor jong en oud. Sinds de vorige Open bedrijvendag is er in Uddel wel weer het e.e.a. veranderd. Op deze dag zijn er volop mogelijkheden om dat met eigen ogen te zien.

De dag is tevens een goed moment om kennis te maken met de ondernemers zelf. Diverse bedrijven hebben speciale acties zowel voor kinderen als voor volwassenen en natuurlijk zijn er ook diverse mooie prijzen te winnen!

Enkele weken voor het evenement verschijnt er huis aan huis een magazine met alle relevante informatie, puzzels etc.

Over het vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. De ondernemersvereninging zorgt voor vervoer tussen de verschillende locaties.

Dus zet deze dag alvast in uw Agenda.

Zaterdag 9 september 2017, vanaf 10.00 uur.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203