• plattelandsvrouwen 2

Plattelandsvrouwen starten weer met nieuw seizoen

9 september komt Shantykoor uit Vierhouten zingen

UDDEL     -    Het nieuwe seizoen voor de Plattelandsvrouwen in Uddel staat weer op het punt van beginnen. Woensdag 9 september a.s. is de eerste avond dat ze weer bij elkaar komen in Het Blanke Schot. De Plattelandsvrouwen in Uddel bestaan al weer 56 jaar. In al die jaren heeft men verschillende malen een bijdrage mogen leveren aan het welzijn van Uddel. Als er acties waren voor Uddel dan stonden de dames van de plattelandsvrouwen in Uddel paraat om hun bijdrage te leveren. Zij willen dit nu, en ook in de toekomst graag blijven doen en zouden het dan ook fijn vinden als er nieuwe leden bij komen. Elk jaar zijn ze ook aanwezig op de zomermarkt.

Aan de avonden worden elke keer weer op een gezellige manier een invulling gegeven. Het is ontspannen en leerzaam tegelijk. Het nieuwe seizoen willen ze dan ook op een vrolijke manier openen. Woensdag 9 september zal het Shantykoor 'De Vierhouter Mannen' uit Vierhouten voor ze optreden. Dat wil je toch niet missen!?

Wilt u meer inlichtingen over de palttelandsvrouwen dan kunt u terecht bij:

de voorzitter:  T.van de Wiel - van de Ham   -   tel. 0577 - 402081
     secr.            M. Nijhof - Bokhorst  -                 tel. 0577 - 401707
     penningm. A. Koetsier - Davelaar  -               tel. 0577 - 401765  

           

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203