Menu
Nieuwsoverzicht

Politienieuws

12 juni 2015

547x gelezen
1

UDDEL/APELDOORN    –   De politie heeft afgelopen week van twee automobilisten het rijbewijs ingenomen in verband met forse snelheidsovertredingen. Een derde automobilist bleek ruimschoots te veel gedronken te hebben (575 ug/l) , en bleek al niet meer in bezit van een geldig rijbewijs, in verband met eerdere overtredingen. Hij krijgt dus ook een proces-verbaal voor rijden zonder een rijbewijs.

De automobilisten liepen tegen de lamp bij een snelheidscontrole op de Amersfoortseweg in Apeldoorn en de Aardhuisweg en Meervelderweg in Uddel. De controle vond woensdagavond plaats.

Tegen twaalf bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt wegens forse snelheidsovertredingen. De twee automobilisten die direct hun rijbewijs mochten inleveren reden 144 km p/u op de Amersfoortseweg en 176 km p/u op de Meervelderweg.

Enkele andere bestuurders die werden betrapt op overtredingen zoals negeren van het inhaalverbod, bellen achter het stuur en rijden zonder gordel kregen deze keer in verband met de CAO-acties bij de politie een waarschuwing.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX