Volleybal - Udeo Regiobank buitentoernooi 10 juni

 

UDDEL   -   Traditie getrouw organiseert volleybalvereniging UDEO ook dit jaar weer het recreatief UDEO RegioBank buitentoernooi bij Dorpshuis Het Blanke Schot in Uddel op zaterdag 10 juni 2017 vanaf 9:00 uur. Je kunt je vanaf nu aanmelden met jouw team voor dit festijn. De inschrijving sluit op dinsdag 6 juni om 12:00 uur en ze hanteren de regel “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. De organisatie wil net als vorig jaar weer een onderscheid maken tussen zeer ervaren en minder ervaren volleybalteams. Daarom vragen ze om bij de aanmelding aan te geven of je voor de Champions League of voor de Amateurklasse gaat. Op deze manier willen we het voor iedereen nog leuker maken omdat je uitkomt tegen teams die ongeveer op hetzelfde niveau volleyballen.

De winnaar van de Amateurklasse gaat het volgende jaar door naar de Champions League.

Let er op dat er maximaal 2 Nevobo competitiespelers in het veld mogen staan.

 

Nieuw dit jaar: voor de jeugd vanaf groep 7 van de basisschool t/m 15 jaar in het voortgezet onderwijs komt een eigen klasse: de Jeugdklasse. Hierin spelen teams met 4 spelers waarvan minimaal 2 dames. Er komt een poule voor groep 7/8 en voor het voortgezet onderwijs. Bij onvoldoende teams kan er geen toernooi plaatsvinden en bij teveel teams geldt ook hier: “wie het eerst komt, die het eerst maalt”.

Het inschrijfgeld bedraagt € 30,- per team voor de Champions League / Amateurklasse en €15,- voor de Jeugdklasse en kan op de ochtend van het toernooi betaald worden. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar in de Champions League of Amateurklasse, ieder team moet op elk moment minimaal 2 dames in het veld hebben staan.

 

Gezien het succes van vorig jaar, is men van plan het toernooi ook dit jaar weer af te sluiten met een barbecue. Je kunt dan tegen betaling een keuze maken uit diverse soorten vlees en worstjes. Dit gaat alleen door als er voldoende belangstelling voor is. Wil je daarom bij je aanmelding ook aangeven of je hier aan mee zou willen doen? De dag voor de aanvang van het toernooi wordt doorgegeven of dit doorgaat. Ook het wedstrijdschema wordt een dag van te voren verstuurd per mail zodat de allerlaatste zaken meegenomen kunnen worden.

 

Aanmelden? stuur een mail naar buitentoernooi@vvudeo.nl

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203