• 11 september 2017 - 2

Welkom bij de Manneninloop Uddel 11 september

UDDEL   -   De volgende ontmoeting van de mannen-inloop na de zomervakantie zal niet plaatsvinden op de eerste maar op de tweede maandag van de maand, oftewel op maandag 11 september.

We hopen dan opnieuw op excursie te gaan. Dit keer zijn we te gast bij: Twilmij in Stroe 

Twilmij ontwikkelt en produceert hoogwaardige kernen en premixen voor de diervoedersector in Noord West Europa. De bereiding van deze producten vindt plaats via een zeer interessant productieproces. We zijn blij als mannen-inloop door Wim van Rhee (inkoopmanager van Twilmij) te zijn uitgenodigd om met dit bedrijf en het productieproces kennis te maken.

We worden om 9.30 uur verwacht. Als alles volgens plan verloopt zullen we rond half 1 weer in Uddel terug zijn.

Het is de bedoeling dat we ons tussen 9.00 en 9.10 uur verzamelen bij de KWH aan de Essenkamp. Om Twilmij te kunnen laten weten op hoeveel personen kan worden gerekend verzoeken wij jullie om je voor 3 september aan te melden bij Gijs van Roekel of bij Kees Roos.

Ook nu belooft het weer een interessante excursie te worden. Alle mannelijke 60-plussers worden van harte uitgenodigd!!! Nieuwe gasten zijn van harte welkom!

Let op! Deze excursie is alleen mogelijk voor hen die zelfstandig kunnen traplopen.

Er is geen lift op het bedrijf aanwezig!

Een hartelijke groet en tot ziens op 11 september,

Gijs van Roekel  -  0577-401516  -  gijsvanroekel@hetnet.nl

Kees Roos  -  0577-402488  -  kees.roos@hetnet.nl

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203