• 16 juni 2017

Welkom bij de Manneninloop Uddel op 16 juni

UDDEL   -   De volgende ontmoeting van de mannen-inloop zal niet plaatsvinden op de eerste maandag van de maand, maar op vrijdag 16 juni.

We hopen dan een interessant uitstapje te maken. DV op deze dag zijn we te gast bij het AOCS te Nieuw Milligen, oftewel het: Air Operation Control Station

Het AOCS is het luchtoperationele commandovoeringcentrum van de Koninklijke Luchtmacht. Het AOCS te Nieuw Milligen levert een belangrijke bijdrage aan de vrede en veiligheid door 24 uur per dag, 365 dagen per jaar het nationale en door de NAVO toegewezen luchtruim te bewaken en te beschermen.

De voor de Uddelse mannelijke 60-plussers georganiseerde excursie zal uit drie onderdelen bestaan:

* OPS-room met de verkeers- en gevechtsleiding

* SAC (School of Air Control) met een 3D toren simulator

* MPR (Medium Power Radars; Radarbol).

We worden om 9.30 uur verwacht. Als alles volgens plan verloopt zullen we om 15.00 uur weer huiswaarts keren. Tussen de middag wordt ons een lunch aangeboden.

Het is de bedoeling dat we ons tussen 9.00 en 9.15 uur verzamelen bij de KWH aan de Essenkamp. Het is belangrijk dat we een legitimatiebewijs meenemen. We verzoeken jullie om je voor 1 juni aan te melden bij Gijs van Roekel of bij Kees Roos. Bij opgave moeten de naam en geboortedatum worden verstrekt, zodat wij vooraf aan het AOCS kunnen doorgeven wie er op 16 juni kunnen worden verwacht.

Het belooft een erg interessante excursie te worden. Alle mannelijke 60-plussers worden van harte uitgenodigd!!! Bij het AOCS kan een grote groep van zo'n 50 personen worden ontvangen. Dat lijkt voor ons ruim voldoende.

Dit uitje is wellicht een mooie gelegenheid om met de groep van de mannen-inloop kennis te maken.

Nieuwe gasten zijn daarom van harte welkom!

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203