• oproep

Wie heeft foto's uit 1992?

UDDEL    -    Verschillende verenigingen in Uddel hebben de handen inéén geslagen om op 24 juni 2017 een gezellige dag te organiseren in het kader van 'Uddel 1225'. Dit omdat het 25 jaar geleden is dat Uddel haar 1200 jaar bestaan vierde in 1992. Het belooft een prachtige dag te worden, 24 juni. Een dag waar voor jong en oud wat wordt georganiseert.

Nu wil men ook graag een expositie organiseren met daarin een terugblik naar 1992. Er zijn een aantal foto's van 24 april 1992, toen Prinses Juliana in Uddel was voor het de uitreiking van het boek 'Uttilicoh, Utteld, Uddel, een strijdbare dorpsgemeenschap'.

De organisatie 'Uddel 1225' is op zoek naar foto's of eventueel andere dingen die te maken hebben met 'Uddel 1200' in 1992. Heeft u foto's die gemaakt zijn in 1992 tijdens één van de vele festiviteiten die hebben plaatsgevonden in 1992 en wilt u die ter beschikking stellen mail dan naar Bartus Vos - barvos@hetnet.nl

De originele foto(s) krijgt u terug, er wordt een kopie van gemaakt voor de expositie.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203