• zaalvoetbal 2017

Zaalvoetbal Uddel zoekt 10e team

UDDEL    -    Op vrijdagavond 1 september hoopt de zaalvoetbalcompetitie weer van start te gaan. Om de 2 weken wordt er gevoetbald.

In het afgelopen seizoen streden er 10 teams om de titel. Dit is uiteindelijk Otte Vastgoed Advies geworden. Echter is er een team afgehaakt voor het seizoen 2017/2018. Nu zijn we namens het bestuur op zoek naar opnieuw een tiende team. Een team bestaat uit een keeper en 4 veldspelers. Wissels zijn toegestaan. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Neem een kijkje op onze website en stuur een mail voor meer informatie of voor je aanmelding. Dit kan ook via Facebook.

Dit wordt alweer het 5e seizoen van deze competitie. Nadat deze in 2013 begonnen is met 6 teams, is deze gegroeid naar 8 teams. Inmiddels 10 teams, maar helaas wegens afmelding van een team weer terug op 9.  Het is altijd een spektakel om er weer bij te zijn. Sinds dit seizoen heeft de vereniging een eigen website waar alle benodigde informatie op staat. Denk hierbij aan het programma, de uitslagen,  de standen en de teamfoto's.

De link van deze website is: www.zaalvoetbaluddel.nl

Iedereen is van harte welkom!

Als punt van aandacht voor de wakkere mensen: er is nog een tekort aan scheidsrechters. Ben jij of ken jij iemand die hier ervaring mee heeft? Laat het ons weten via de mail: info@zaalvoetbaluddel.nl. Hier staat een vergoeding tegenover per wedstrijd die gefloten zal worden.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203