Zo werd er online gestemd op uddel.info

UDDEL    -    In de poll die de laatste 2 weken online heeft gestaan op Uddel.info komen de christelijke partijen als beste uit de bus. Op een totaal aantal van 265 stemmen scoorde het CDA 17 stemmen, de Christenunie 24 stemmen en de SGP 172 stemmen. Samen zijn de partijen goed voor 80% van de stemmen. Met deze uitslag zouden de christelijke partijen in een klap op 120 zetels komen in de tweede kamer.

Ook de VVD doet het goed in Uddel met 22 stemmen (8%). 5 stemmen gaan naar Groenlinks, 3 stemmen naar 50plus, 1 stem naar de Partij voor de Dieren, 1 stem naar D66 en 20 stemmen naar andere partijen.

Wat de werkelijke stembusuitslag wordt a.s. woensdag 15 maart, in Uddel, dat weten we woensdagavond. De uitslag kan verrassend anders zijn dan er nu gedacht wordt.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203