Bedrijf in beeld
Foto pand Foto showroom

Bronkhorst Buitenleven B.V.

Buitenleven op niveau

In 2004 startte Henk Bronkhorst met de montage van tuinhuizen. In de meeste gevallen waren het standaard modellen die doorgaans als berging werden gebruikt. Maar in de loop der jaren zag hij een groeiende vraag naar luxere buitenverblijven. De behoefte om vaker in de buitenlucht te ontspannen nam een grote vlucht. En mensen verlangden daarbij naar hetzelfde comfort dat ze in huis gewend waren. Dit inspireerde Bronkhorst tot een concept voor buitenleven op een hoog kwaliteitsniveau. Al filosoferend kreeg dit idee steeds meer gestalte. Wat uiteindelijk leidde tot een snelgroeiende klantenkring. Inmiddels zijn we als Bronkhorst Buitenleven actief in héél Nederland. En zelfs in Duitsland en België.

 

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

268