Neem gerust contact op

Deze website is eigendom van de Ondernemersvereniging Uddel (OVU). Vanuit het bestuur is Lambert van Asselt verantwoordelijk voor deze website (lambert@bureaubright.nl). Mocht u vragen hebben of willen samenwerking, we horen het graag!

Websitebeheerder
Het beheer van de website is uitbesteed aan Bartus Vos. Hij plaats nieuwsartikelen, foto's, evenementen. Hij probeert het nieuws en overige informatie zo actueel mogelijk te houden. U kunt hem bereiken via de volgende contactgegevens: barvos@hetnet.nl 

Advertenties
Het beheer van advertenties en banners op deze website is uitbesteed aan Dreamdesigner uit Uddel. Contact persoon is Sam van de Ridder. Telefoon 0577-491189 of mail naar info@dreamdesigner.nl
 

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

214