• bedankt

'30 dagen zonder alcohol in Uddel' afgesloten

UDDEL/ APELDOORN    -   Vandaag was de laatste dag van de actie "30 dagen zonder alcohol in Uddel". We willen hierbij alvast iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt en meegedaan. Het was mooi om te zien hoe gaandeweg de tijd allerlei mensen uit Uddel mee gingen doen, ook in de voorbereiding, de werving en het enthousiasmeren. We gaan nadenken over een mogelijk vervolg. Eventuele tips of adviezen daarover horen we graag.

Op onze vraag hoe het tot nu toe gaat hebben we een handjevol reacties gehad. De reacties tot nu toe geven aan dat de deelnemers het aardig volhouden. Een aantal geeft aan vervelende reacties te hebben gehad op het meedoen, maar ook een aantal geeft aan vooral lovende reacties te hebben gehoord. Aan het eind van de periode zullen we de bevindingen, geanonimiseerd, als bijlage naar iedereen mailen. We hopen op nog meer reacties natuurlijk, dus wie nog niet heeft gereageerd...we horen het graag.

bron: facebook 30 dagen zonder alcohol Uddel

1 Reacties


 1. Name W. van de Pol
  01 december 2016
  Uw reactie* Leef bewust, doe net als de forel: tegen de stroom in zwemmen ... Je kúnt het! Gas erop en volhouden ...

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203