• koersballen 2018 - 1
  • koersballen 2018 - 2

‘De oudjes’ doen het uitstekend

UDDEL   -   Het Koersbalseizoen van de Koersbalclub ‘Voor ons Plezier’ is weer ten einde. De punten zijn  geteld en dinsdag was er nog de gelegenheid om de score te verhogen. Het werd nog spannend tussen broer Jan en zus Aaltje. Maar de zus ging met de eer strijken en Jan had het nakijken, op de voet gevolgd door zijn vrouw Jannie.

Jannie maakte de totale score van iedereen bekend en daarna volgde een verrassing. Net voor de pauze kwam Uddels Belang-voorzitter Evert-Jan van Egteren binnen en hij heeft ook nog een poging gedaan om te scoren maar dat viel hem lelijk tegen. “Het lijkt zo gemakkelijk dacht ik nog, maar het is echt lastig. Daar moet je wel even op oefenen. Daarom vind ik het zo knap dat de twee oudste dames van het gezelschap, Jo Postma (92) en Aaltje Pul (90) dit al 25 jaar elke week spelen.”

Van Uddels Belang kregen ze een fraaie hortensia en van de Werkgroep Ouderen een mooi boeket. Helemaal verrast waren ze, en dat zijn de leukste jubilarissen, terwijl Aaltje Pul ook nog de kampioene van dit seizoen bleek te zijn. Zoals de voorzitter van de Werkgroep zei: “de oudjes doen het heel goed”.

tekst en foto: Geurtje van den Hoek - Vermeer

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203