• ajuus 4b
 • ajuus 4

"Het was prachtig om te doen"

“Het was de bedoeling om op 1 januari 2019 te stoppen met mijn werkzaamheden voor uddel.info. Maar er is een maandje bij gekomen. Op 1 februari 2019 stop ik er dan echt mee.

Begonnen in 2006 met het lanceren van de site uddel.info om Uddel digitaal op de kaart te zetten. Er was nog geen facebook en noem maar op wat er tegenwoordig allemaal is om je ´eigen nieuws´ naar buiten te brengen. Langzaam aan groeide uddel.info, het bezoekersaantal steeg met sprongen omhoog. Letterlijk begonnen bij nul, zijn er nu gemiddeld ruim 800 bezoekers per dag, met soms uitschieters van boven de 2000 bezoekers per dag. Vanuit Amerika wordt er bijna dagelijks een bezoek gebracht aan uddel.info. Om op de hoogte te blijven van wat er in Uddel allemaal gebeurd. Uddel het dorp van waar men bijna 67 jaar geleden emigreerde. Mooi om te zien hoe uddel.info een brugfunctie vervuld tussen Uddel en Amerika, maar ook tussen Uddel en alle ander oud-inwoners van Uddel die naar elders vertrokken zijn.

De techniek staat niet stil en dat betekende dat er voor uddel.info een nieuwe site moest komen in 2014. Een mooi moment om uit te kijken naar of er iemand belangstelling had voor de site. Uddel.info was in de acht jaar daarvoor een begrip geworden in Uddel en ook daarbuiten. De Ondernemersvereniging Uddel wilde de site wel overnemen en zo geschiede. Dit was prachtig om de continuïteit te waarborgen van uddel.info.

Het was fantastisch om Uddel door middel van uddel.info voor het voetlicht te brengen. Maar dat kan alleen maar als je de medewerking krijgt van de betrokken personen, verenigingen en andere organisaties. Voor het vertrouwen en de medewerking zeg ik heel hartelijk dank, het was me een waar genoegen”.

Hartelijke groet,

Bartus Vos

27 Reacties


 1. Eef
  30 januari 2019

  Het was een genoegen om jouw stukken te lezen. Je hield ons altijd op de hoogte, goed of minder goed nieuws. Bedankt en het gaat je goed

 2. Name
  30 januari 2019
  Bartus, dank voor alles!!
 3. Sander
  30 januari 2019
  Bedankt voor alles Bartus! We hebben genoten van al je verhalen/verslagen/foto's. Uddel.info is dankzij jou echt een begrip geworden. Dank voor de vele, vele uren die je erin hebt gestoken. Alle goeds gewenst!
 4. Mj
  30 januari 2019
  Bedankt voor alle inzet.
 5. Familie vd Berg
  30 januari 2019
  Bedankt voor alle interessante verhalen en prachtige foto´s!
 6. Jolanda Jansen
  30 januari 2019

  Beste Bartus, bedankt voor al je mooie werk. We hebben ervan genoten. Succes verder, het ga je goed! Groeten van Christiaan en Jolanda

 7. Name Willie Postma
  30 januari 2019

   Bartus ook van my hartelyk bedankt voor alles welk je op het web site gezet hebt. Ik heb zo genoten van zoveel nieuws. Af en toe zag ik een bekend gezicht van iemand waar ik al jaren mee bevriend ben. Ook foto's van de natuur rondom Uddel genoot ik ook zo veel van, en bracht herinneringen aan myn kinder jaren toen we daar woonden. Je hebt veel goeds gedaan voor veel mensen en nu hoop ik dat je nog veel goeie jaren zult hebben en wens ik je het beste.

 8. Martine
  30 januari 2019
  Bedankt voor alle leuke stukjes en foto's die we te zien kregen. In de kranten is haast niets meer over Uddel te vinden en zo bleven we toch op de hoogte!
 9. Glimlach Fm
  30 januari 2019
  Bedankt Bartus voor al het nieuws en info op Uddel Info. We zijn trots op jou. Het ga je goed. Hartelijke groet, Reijer, Glimlach Fm 95.90 Mhz.
 10. Henk van den Hoek
  30 januari 2019
  Bartus bedankt voor al je werk . Zo bleef ik altijd ook in het verre Nunspeet :) op de hoogte van het Uddelse Nieuws !!
 11. Peter boeve
  30 januari 2019
  Bartus bedankt voor je geweldig inzet, je hebt uddel.info tot een groot succes gemaakt! Jouw werkzaamheden verdienen een continuering van kwaliteit en ruime nieuwsgaring over uddel en aanverwante zaken????.
 12. NamePeter Vermeer
  30 januari 2019
  Uw reactie*Bedankt voor alles wat je voor Uddel hebt betekend. De samenwerking was altijd goed. Je wist precies waar en wanneer je ergens binnen moest lopen. Het ga je goed.
 13. Gerrine
  30 januari 2019
  Beste Bartus, Bedankt voor de vele jaren leesplezier op Uddel.info.. Gr Gerrine
 14. Geurt van de Kamp
  31 januari 2019

  Ha Vos.............., we gaan je missen!!!!!, op Uddel Info. Het ga je goed. Bedankt voor de samenwerking.

 15. Aart
  31 januari 2019
  Bedankt Bartus, voor het publiceren van nieuws vanuit volleybalvereniging UDEO en voor de talloze foto's die je gemaakt hebt bij allerlei gelegenheden zoals buiten- en binnentoernooien etc.
 16. Sinterklaas
  31 januari 2019
  Ook vanuit Spanje bleef ik keurig op de hoogte van alles wat er in Uddel gebeurde. Heel jammer dat je daarmee stopt. Ook de prachtige foto's van mijn intocht in Uddel en het feest in het.Dorpshuis ga ik missen. Hartelijke groet van Sint en Pieten
 17. Gerrie
  31 januari 2019
  Hoi Bartus, dank je wel voor alles wat je gedaan hebt voor ons als Klaverjasvereniging. Je zorgde voor de info en mooie foto's van onze club. Wens je alle goeds toe. Gr Gerrie Cools
 18. Name Coos Vrij-van den Hoek
  31 januari 2019
  Ajuus Bartus en dank voor alle verhalen, geschiedenis en foto's van en over Uddel. Ook vanuit Lelystad is het fijn op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen en nieuwtjes uit mijn geboorte-dorp. Jouw inbreng zal erg gemist worden!
 19. Kees Schouten
  31 januari 2019
  Bedankt Bartus, hebben er altijd van genoten.
 20. Peter Vos
  31 januari 2019
  Beste Bartus, heel hartelijk dank voor alle uren die je besteed hebt aan Uddel.info. Ook voor de tijd bij de Oranjevereniging, toen we vaak een beroep op je moesten doen voor het plaatsen van informatie en foto's. Het was altijd geweldig goed voor elkaar, hulde. Ik wens je nog vele jaren in goede gezondheid en geniet van je vrije tijd.
 21. Henk
  31 januari 2019
  Beste Bartus, Hartelijk dank voor al het Uddelse nieuws en de artikelen die je voor ons geplaatst hebt. We zullen je missen op Uddel.info. We wensen je nog vele goede gezonde jaren toe.
 22. Name Fam P. Van de Ridder
  01 februari 2019

  Beste Bartus bedankt voor al het nieuws en de mooie foto,s. Hierdoor bleven we goed op de hoogte. We wensen je nog een hele fijne tijd. Geniet ervan.

 23. Jan de Vries
  01 februari 2019

   Beste Bartus, ik wil je bedanken voor de samenwerking die we in de afgelopen jaren hebben gehad, met nieuws van muziekvereniging Juliana, en in het verleden voor Uddels Belang. Het verbaasde mij altijd met welke snelheid jij de artikelen op de website plaatste. Ook jouw kennis van verleden, en achtergronden bij artikelen waren onmisbaar. Dit kan alleen maar als je er 100 procent voor gaat, en dat heb je altijd gedaan. Ik wens je alle goeds, en ik hoop dat de informatie over, en voor Uddel niet verloren gaat door het verdwijnen van de site Uddel.info

 24. Fam van den Brink
  01 februari 2019
  Bartus bedankt voor je tomeloze inzet om ons te voorzien van het Uddelse nieuws. Bijna dagelijks kijken we om te zien en te lezen over ons dorp en haar gebeurtenissen. We wensen je al het goede toe en geniet van alles wat er op je pad komt. Het ga je goed!
 25. Evert-Jan
  02 februari 2019
  Bedankt voor alles Bartus.
 26. Gerrit&Janna
  02 februari 2019
  Bartus we gaan je missen op"Uddel Info" Bedankt!!!
 27. Jan en Jeannette vanLagen
  04 februari 2019
  Hartelijk dank Bartus, we hebben vaak gekeken op jou mooie site

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203