• rijbewijs kwijt

18 jarige uit Uddel rijbewijs al weer kwijt

UDDEL    -    Een 18-jarige bestuurder uit Uddel had zijn rijbewijs nog geen jaar, maar is het nu al weer kwijt. Hij is betrapt op roekeloos rijden onder invloed van alcohol. De jongeman schepte donderdagmiddag op de Polleveenseweg in Voorthuizen een 82-jarige fietser, die daardoor viel en licht gewond raakte.

De jonge automobilist moest bij het nemen van een bocht afremmen voor een tegenligger, waarna hij de macht over het stuur kwijt raakte en de fietser raakte. Controle wees uit dat hij 335 ug/l blies en voor een beginnend bestuurder is dat wettelijk 3,5 keer te teveel. 

Op basis van getuigenverklaringen bleek ook dat hij roekeloos rijgedrag had vertoond. Mede daarom werd het rijbewijs ingevorderd.  

1 Reacties


 1. Een buurtbewoner
  25 augustus 2015
  Dit is goed nieuws Nou is het weer veilig in de straat

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203