• DSC_0646
 • DSC_0645

25 jaar collectant voor de Hartstichting

UDDEL    -    Elk jaar gaan ze weer langs deuren in Uddel, bij mooi weer en ook bij slecht weer, om te collecteren voor de Hartstichting. Het is dankbaar werk en voor een goed doel. De collectanten vinden het zelf ook mooi werk en geven hebben daar graag tijd voor over om te collecteren. Dat ze het met liefde en plezier doen blijkt ook wel uit het feit dat een aantal van hen het al jaren doen. En als ze het b.v. al 25 jaar doen dan is dat een mooi moment om ze even uit de anonimitiet te halen en in het zonnetje te zetten. Zoals deze week.

Bertha Liefting - de Zwaan is zo'n vrouw, die al 25 jaar collecteert voor de Hartstichting. Zij werd dan ook door Petra Schouten - Vos, coordinator in Uddel voor de Hartstichting, even in de schijnwerpers gezet. Zij overhandigde Bertha een prachtig boeket bloemen en een oorkonde van de Hartstichting voor haar inzet de afgelopen 25 jaar.

1 Reacties


 1. Leo van der Vaart
  04 november 2017

  Zeer terecht dat deze mevrouw in het zonnetje werd gezet. Mijn vrouw, Adrie van der Vaart-Overbeeke had dit jaar ook al 25 jaar gecollecteerd. In 2002 kreeg ze nog een mooie oorkonde voor 10 jaar collectant. Dit jaar was ze dus 25 jaar collectant. Ze kreeg niets. Ook geen bedankje. Zelf stapt ze daar wel gemakkelijk overheen. Mijn vrouw doet veel vrijwilligerswerk en het gaat haar nooit om de beloning. Maar ikzelf heb er wel een beetje moeite mee dat ze zomaar vergeten wordt. Staat het niet ergens geregistreerd als iemand 25 jaar heeft gecollecteerd? Wordt er dan niet automatisch een bedankje gegenereerd? Met vriendelijke groet, Leo van der Vaart Ermelo.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203