• aanmaakhoutjes 1
  • aanmaakhoutjes 2

Aanmaakhoutjes bij de Kroonhoeve

UDDEL    -    De Kroonhoeve, activiteitenboerderij, aan de Garderenseweg 59 is in Uddel bij de meeste inwoners wel bekend. Het behoort bij Adullam gehandicaptenzorg. Dagelijks zijn hier een aantal cliënten aan het werk. Deze locatie biedt veel mogelijkheden op het gebied van werken en dagbesteding. Zo is er een belevingstuin, een houtgroep, een tuingroep, een konijnenfokkerij en wordt er huishoudelijk werk verricht. 

De cliënten van de Kroonhoeve maken eigentijdse producten die te koop zijn, zoals plantenbakken, voederhuisjes, broodplanken enz.

Nu hebben zij in de aanbieding aanmaakhoutjes. In de winter hebben mensen met een houtkachel die nodig en je zal er maar om verlegen zitten. Nou bij de Kroonhoeve heten ze u van harte welkom, een warm welkom en ook nog warmte van de aanmaakhoutjes, dan heb je het niet koud meer. 

U kunt bij de Kroonhoeve Garderenseweg 59 Uddel terecht op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur.

https://www.adullamzorg.nl/zorgaanbod/overzicht-locaties/kroonhoeve

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203