• aardhuis

Aardhuispark binnenkort weer open

APELDOORN/UDDEL   -   Het Aardhuispark zal binnenkort weer open gaan. Zodra bekend is wanneer precies, zal de datum op de site www.kroondomeinhetloo.nl worden gemeld.

Binnenkort kan er dus weer genoten gaan worden van de edelherten en damherten. Wildgarantie is er nergens, maar bij Het Aardhuis toch wel bijna. De dieren laten zich in het algemeen goed zien. De wilde zwijnen zijn de vrije natuur in. Het beperkte leefgebied binnen het wildpark hebben zij kunnen omruilen voor een veel groter gebied.

Het Aardhuis (chalet) zelf gaat nu nog niet open. Eerst zal er nog een interne verbouwing plaatsvinden. Sommige ruimtes worden opnieuw ingedeeld en er worden de nodige renovaties verricht, maar veel zal ook bij het oude blijven, zoals de stijlkamer. Aan de buitenzijde van dit rijksmonument zal nauwelijks iets veranderen. De verbouwing wacht voor sommige onderdelen nog op vergunningen. Daarom is het op dit moment niet mogelijk een termijn te noemen, maar vooralsnog wordt uitgegaan van rond de jaarwisseling. 

Vanwege de herinrichting van het pand en de noodzakelijke aanpassingen, kunnen bezoekers helaas een jaar niet genieten van Het Aardhuis. Na de totale heropening zal Het Aardhuis echter veel langer gedurende het jaar open zijn.

bron: kroondomein het loo

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203