• DSC_0508
  • DSC_0506
  • DSC_0499

Aardhuus - de vaart zit er goed in

UDDEL    -    Het plan Aardhuus krijgt steeds meer een gezicht. Fase 1 nadert z'n voltooiing. De eerste bewoners van het Aardhuus hebben vrijdag 27 maart de sleutel gekregen van hun nieuwe woning. Men was zeer positief over de kwaliteit van de woningen en er waren maar zeer weinig  opleveringspunten van de woningen.

Ook op vrijdag 27 maart is men gestart met de verkoop van de woningen in fase 2 en de bouwkavels aan de Aardhuisweg 58. Er is al veel serieuze belangstelling getoond voor fase 2 van het Aardhuus en ook voor de bouwkavels Aardhuisweg 58  Maar ja, wie wil er ook niet wonen in zo'n prachtig plan aan de rand van een prachtig dorp, op loopafstand van het bos. Fase 2 bestaat die bestaat uit: 9 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 5 bouwkavels voor vrijstaande woningen. Het is een plan met een diversiteit aan woningen. Wie graag een bouwkavel wil om zelf te bouwen, het totale plan voorziet in maar liefst 16 vrije bouwkavels. De meeste van die bouwkavels liggen aan de rand van het plangebied. Een mooie kans om een eigen vrijstaande woning te realiseren.

Voor wie belangstelling heeft voor een woning of een vrije kavel die kan zich inschrijven bij:

www.thuisopdeveluwe.nl

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203