• hondenpoep nee 2

Actie tegen hondenpoep!

UDDEL   -   Op weg naar de gymzaal moeten de kinderen van groep 3/4 van de Prins Willem-Alexanderschool regelmatig uitwijken omdat er hondenpoep op de stoep ligt. Het is al eens voorgekomen dat er op het stukje stoep bij school 4 hoopjes poep lagen. Gelukkig letten de kinderen zelf goed op maar het kan niet altijd worden voorkomen dat er iemand in de poep stapt.

Tijd voor actie!
Een aantal kinderen hebben tekeningen gemaakt die afgelopen week aan het schoolhek zijn bevestigd. We hopen dat hondenbezitters hun verantwoordelijkheid nemen.  
1 Reacties


 1. Jannette Vermeer
  21 februari 2015
  Een hele goede actie! Als hondenbezitster weet ik alles van hondenpoep. Lieve mensen neem aub een plastic zakje mee en ruim de poep van je eigen hond op! Kleine moeite en het voorkomt een hoop frustratie!

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203