• vuilnis 12 jan 15 - 3
 • vuilnis 12 jan 15 - 2
 • vuilnis 12 jan 15 - 1

Afval hoort in de containers!

UDDEL    -    We hebben in Uddel de mogeijkheid om afval, zoals lege flessen, drankkartons, oud papier gratis in de containers te storten aan de Uttilochweg. Het kan dan wel eens gebeuren dat de containers vol zijn. Er is al meerdere malen de aandacht op gevestigd, door o.a. Uddels Belang tijdens de openbare of ledenvergadering om het afval dan weer mee te nemen naar huis en het een volgende keer in de containers te storten. Blijkbaar zijn er altijd nog mensen die het te veel moeite vinden om het weer mee te nemen en een keer terug te komen. Nee zij dumpen het dan maar naast de containers, met als gevolg dat het alle kanten op kan waaien. Dat type mensen roepen vaak het hardst dat het zo'n troep is langs de weg. Nu liggen er ook weer een paar vuilniszakken met lege kartons en lege flessen. Als die flessen stuk gaan of stuk geslagen worden door anderen betekend dat kinderen zich daar lelijk aan kunnen bezeren.

Laten we met z'n allen er voor zorgen dat het geen vuilnisbelt wordt bij de containers aan de Uttilochweg. Dat is de verantwoordelijkheid van jong en oud.

1 Reacties


 1. Pieter
  12 januari 2015
  Camerabewaking, ben je er in 1 keer vanaf

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203