• 20 jaar jfsg - 3

Alle leerlingen geslaagd op Fruytier Uddel

UDDEL   -   Prachtig resultaat voor de Fruytier in Uddel: 100 % van onze tl-leerlingen is geslaagd! Daar zijn we dankbaar voor. Ook vorig jaar behaalden we het fantastische resultaat van 100%. We vinden het belangrijk dat de kwaliteit van ons onderwijs goed is. Daar werken we elke dag met elkaar aan.

 

Ook de resultaten op de andere vestigingen zijn goed. In Apeldoorn zijn al onze bl- en kl-leerlingen geslaagd. 96,3% van onze gl/tl-leerlingen haalden hun diploma. 95,3 % van onze havoleerlingen en 96,1 % van onze vwo-leerlingen mogen hun diploma in ontvangst nemen. In Rijssen behaalden we ook prachtige resultaten: 98,1 % van onze gl/tl-leerlingen is geslaagd en 95,8 % van onze havoleerlingen.

 

We feliciteren al onze geslaagde leerlingen met hun behaalde diploma.

 

tekst: Johannes Fruytierschool

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203