• alphacursus 2019 - 1
  • alphacursus 2019 - 2

Alpha cursus in Uddel

UDDEL    -    "Waarom ben ik hier?" Wat is eigenlijk de zin van het leven? Waarom gebeurt dit?" Iedereen heeft deze vragen wel eens. Soms worden die vragen weer weggestopt, maar juist tijdens Alpha Cursus kunnen deze vragen gesteld worden.

Na een mooie cursus in 2018, hopen we in 2019 opnieuw te beginnen aan een Alpha cursus. U/Jij bent van harte uitgenodigd om 14 januari om 19.45 uur de kennismakingsavond bij te wonen om te ontdekken of Alpha wat voor u/jou is. De bijeenkomsten worden ge...houden im de Hervormde kerk in Uddel. Er zitten geen kosten verbonden aan het volgen van de cursus.

Een Alpha avond start met een heerlijke maaltijd. Er is tijd voor ontmoeting en een goed gesprek. Daarna wordt er een inleiding gehouden over een bepaald thema. Na de inleiding ga je uiteen in kleine groepjes, waar ruimte is om alle vragen te stellen die je hebt. In totaal hebben al meer dan 265.000 mensen Alpha in Nederland gevolgd.

U/jij bent van harte uitgenodigd! De deuren staan wagenwijd open voor alle mensen.

Heeft u nog meer vragen over de cursus, dan kunt u contact opnemen met:

Henry Luigjes (06 53463259)

facebookpagina

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203