• DSC_1608
  • DSC_1539
  • DSC_1520

Avondfietsdriedaagse Uddel

UDDEL   -   De jaarlijkse avondfietsdriedaagse die georganiseerd wordt door SCU is de eerste avond gestart met 123 deelnemers. De deelnemers hebben genoten van de prachtige route die was uitgezet in de omgeving van Uddel. De route had een lengte van ongeveer 25 km. Onderweg waren er een paar controleposten waar men een stempel moest ophalen. In Garderen was er een controlepost vlakbij IJstijd en velen maakten natuurlijk van de gelegenheid gebruik om daar even te smullen van het ijs.

Vandaar werden de laatste kilometers afgelegd en eindigde waar men begonnen was, bij Het Blanke Schot.

Wie de eerste avond niet kon, die kan zeker nog twee avonden meefietsen en genieten van de mooie omgeving, de bossen en de heidevelden.

Was het tweede avond misschien niet het ideale fietsweer, regen, velen namen toch de moeite om de uitgezette route te fietsen. Donderdagavond, de slotavond, was het weer het mooiste weer om te fietsen. Onder de muzikale klanken van Juliana werden de laatste meters afgelegd met als eindpunt Het Blanke Schot, waar de medaille als beloning lag te wachten

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203