• Afscheid Bartus Vos

Bartus Vos nu zelf in het nieuws

Eind januari heeft Bartus Vos afscheidt genomen van Uddel.info. Bartus, die deze website zelf heeft opgericht, heeft zich jarenlang ingezet om de Uddelse bevolking van actueel nieuws en leuke weetjes te voorzien. Dankzij zijn inzet is Uddel.info geworden wat het nu is. De Uddelse ondernemersvereniging en alle lezers van Uddel.info zijn hem daar zeer erkentelijk voor. 

Als waardering voor zijn inzet heeft Bartus een cheque van € 250,- ontvangen van de Uddelse onderemersvereniging. Namens Nieuwsblad de Band heeft Geurtje van de Hoek een mooi verslag geschreven, wat o.a. terug te lezen is in de Band van afgelopen woensdag.

Aan de opvolging van Bartus wordt ondertussen hard gewerkt. De Uddelse ondernemersverening wil graag een redactieteam gaan vormen, zodat het werk wat Bartus alleen verzette, wat verdeeld wordt over meer mensen. Mensen die hier graag aan mee willen werken kunnen zich melden bij Lambert van Asselt (06 224 76 868)

Voorlopig worden ingezonden berichten geplaatst door het bestuur van de Uddelse ondernemersverening. Vanaf heden kunt u uw nieuwsberichten mailen naar info@uddel.info

 

Foto:  Geurtje van de Hoek (Nieuwsblad de Band)

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203