• 14 dec 16 - 2
 • 14 dec 16 - 3

Bep Visser erelid Plattelandsvrouwen Uddel

UDDEL    -    De Uddelse Plattelandsvrouwen sluiten het jaar altijd af met een gezellige avond in Het Blanke Schot. Het 'kerstdiner' staat voor ze klaar. Het is op zo'n avond ook een mooie gelegenheid om iemand in het zonnetje te zetten. En daar was dit jaar ook alle aanleiding toe.

Er was één lid van de plattelandsvrouwen waarvoor deze avond speciale aandacht was. Dat was niemand minder dan mevrouw Bep Visser. Zij is al 55 jaar lid van de plattelandsvrouwen in Uddel. Mevrouw Visser is de eerste bij de plattelandsvrouwen die deze bijzondere mijlpaal heeft mogen bereiken. Voor haar trouw lidmaatschap en inzet voor de Uddelse Plattelandsvrouwen kreeg zij uit handen van de presidente, mevrouw Tanja van de Wielen, een prachtige oorkonde en een mooi pakket.

Onder luid applaus van de overige leden nam zij het met plezier in ontvangst.





1 Reacties


 1. Bija
  16 december 2016
  Zie tot mijn verbazing mijn oude buurvrouwtje op de site staan. Heb 25 jaar naast haar gewoond en het laatste jaar een heel sterke band met haar opgebouwd, was haar mantelzorger en ze was heel blij met mij zoals ik het ook met haar was, ze was als een soort moedertje voor me, een lief mens. Nu woont ze in een verzorgingstehuis in kootwijkerbroek omdat de woning waar ze woonde niet meer veilig voor haar was. Ga volgende week de oorkonde bekijken, wat zal ze trots zijn.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203