• UB kop

Bestuur Uddels Belang kijkt tevreden terug

UDDEL    -    Het bestuur van Uddels Belang kijkt tevreden terug op het afgelopen bestuursseizoen. Zij bedanken hun leden voor de steun die zij mogen ondervinden. Dit is te lezen op de facebookpagina van Uddels Belang.

Verder staat er te lezen:  "Wat hebben we weer een druk jaar gehad! We willen graag pro-actief zijn en hadden dan ook een paar mooie ambities": -Vergroening van de N310 -Klompenpad rondom Uddel -Uddelermeer aantrekkelijker maken voor de bewoners van Uddel en toeristen. Allemaal nog voortgevloeid uit de dorpsvisie Uddel. De plannen voor de N310 en het Klompenpad worden steeds concreter en we verwachten deze in het najaar te kunnen presen...teren. Het Uddelermeer is een complex traject maar we 'strijden' door.
 

"Het is allemaal vrijwilligerswerk voor het bestuur maar we doen ons best en proberen er zoveel mogelijk uit te halen".

Buiten bovenstaande ambities kwamen er nog een paar 'zware' dossiers die veel tijd hebben gevraagd. Denk hierbij aan; -Mogelijk AZC in Nieuw-Milligen -wijziging structuurvisie -dreigende herprogramering van het woningbouwprogramma ( o.a. Door inspraak van UB voorlopig van de baan!) -en nog tal van kleinere zaken.

"Niet altijd makkelijk, we kunnen het immers nooit voor iedereen goed doen".  Tot zover citaat facebook.

 

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203