• foto artikel
  • DSC_0988
  • DSC_0993

Bevrijdingsdag Uddel

UDDEL    -    Bevrijdingsdag in Uddel is niet helemaal zo verlopen als dat de Oranjevereniging Uddel gehoopt had. Met alle goede bedoelingen hoopte men de inwoners van Uddel enthousiast te krijgen voor een optocht, die voor 's middags gepland stond. Maar door dat het enthousiasme van het bestuur niet oversloeg, en er dus niet genoeg aanmeldingen waren voor deelname moest het bestuur al in vroeg stadium besluiten om de optocht niet door te laten gaan. Achteraf gezien geen slechte beslissing, met die regen- en hagelbuien die 's middags over Uddel trokken.

Maar de zon liet tegen het eind van de middag zien en de deelnemers aan de gezelligheidsrit. die 's avonds is verreden, hebben het niet beter kunnen treffen. Ouders met kinderen en opa's en oma's gingen met goede moed beginnen aan de rit. Het was een mooie rit, die vanuit Uddel richting Voorthuizen / Garderen / Speuld / Staverden ging door de bossen. Onderweg kon men genieten van het mooie voorjaarsgroen. Men moest goed opletten van langs de route waren overal vragen op bomen bevestigd die men moest beantwoorden. En bij controleposten moesten men met dobbelstenen gooien of op een dartbord de nodige punten zien te krijgen.

Eénmaal weer aangekomen bij Het Blanke Schot was er nog gelegenheid om mee te spelen bij de bingo, waar mooie prijzen te winnen waren

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203