• oliebollen 2016 - 13
  • oliebollen 2016 - 3
  • oliebollen 2016 - 2

Bij Juliana zijn ze er druk mee

UDDEL    -    De laatste dagen van het jaar zijn ze bij muziekvereniging Juliana altijd druk met het bakken van oliebollen en appelflappen. Dit jaar is niet anders. Anders voor de bakkers van de oliebollen en de appelflappen is de nieuwe bakstraat. Er zijn minder mensen voor nodig. "En, zegt Peter Bronkhorst vol trots, de oliebollen en de appelflappen zijn voor bijna de helft minder vet. Daar zijn we bij Juliana heel blij mee." "Het aantal dat we elk jaar bakken is altijd vrij constant, zo rond de 16.000 stuks" volgens Peter Bronkhorst.

Het was een komen en gaan van klanten om die heerlijke oliebollen en appelflappen te halen. "Er waren klanten die ik hier nog nooit had gezien, zegt Peter, en die waren zo enthousiast dat nog weer terug komen, want zo lekker hadden ze nog nooit gegeten"

Voor wie nog oliebollen of appelflappen wil hebben, die kan natuurlijk vandaag, maar ook morgen, oudejaarsdag, terecht aan de Van Waalwijkweg, in de schuur bij de fam. Koetsier.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203