• kookboek
  • nieuwsbrief februari 2017

Bijzonder kookboek van bijzondere mensen

UDDEL    -    Kook met me mee! is een bijzonder receptenboek dat tot stand is gekomen op initiatief van Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg. Het boek is gemaakt voor en door mensen die wonen en werken bij Adullam. De recepten in dit boek worden bereid met gezonde ingrediënten. Het receptenboek bestaat uit drie hoofdstukken: tussendoortjes, maaltijden en toetjes.

Dit receptenboek is bijzonder omdat de recepten uitblinken in duidelijkheid, door prachtige foto’s, heldere stappen en een smaakvol resultaat! Dit receptenboek is door zijn eenvoud zeer geschikt voor iedereen die het leuk vindt om samen of alleen lekker te koken en te bakken.

Daarom: Kook met me mee! Koop nú dit fotoreceptenboek bij ’t Kroontje! Het kost € 34,95. En neem gelijk ook een kijkje bij ’t Hofje! Waar onder andere weer een mooie nieuwe collectie woondecoratie is te vinden!

’t Kroontje, ‘t Hof 12, 3888 MH, Uddel, 088 2385889. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.15-15.30 uur. En zaterdag van 13.30-16.30 uur. Gevestigd in de Werkplaats, het centrale gebouw op het terrein van Kroonheim.

Voor vele soorten kaarsen, zeep, cadeaupakketten. ’t Hofje, ‘t Hof 12, 3888 MH, Uddel , 088 2385805.

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 13.30 - 16.30 uur.

Gevestigd in de Werkplaats, het centrale gebouw op het terrein van Kroonheim. Voor woondecoratie, speelgoed, nachtmode en ondergoed.

Voor de nieuwsbrief klik hieronder op de foto.

Een datum om alvast in uw agenda te plaatsen:

Woensdag 10 mei  -  Geraniummarkt op de Kroonhoeve

Garderenseweg 59 - Uddel

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203