• ijsbaan 3

Blijven hopen

UDDEL    -    De schaatskoorts had aardig toegeslagen deze week in Uddel. Maar wie daar nu nog last van heeft moet maar even een paracetamolletje nemen om de koorts te laten zakken. Er gaat nog niet geschaatst worden op de ijsbaan. Men is nog steeds bezig om water op de ijsbaan te pompen. Het water staat nu wel hoger als dat het begin deze week heeft gestaan voor dat al het water wegzakte.

"We laten de pomp aan staan en en zien of we het water op de gewenste hoogte krijgen. Het is jammer dat het nu niet lukt om te kunnen schaatsen op de ijsbaan, maar we hopen toch dat we deze winter zo ver komen. We gunnen iedereen dat schaatsplezier", zegt Peter Vos, voorzitter van de Oranjevereniging Uddel. "We geven de moed niet op".

Zo blijven we met z'n allen hopen, en hoop doet ............!

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203