• foto -1

Blikjes en flesjes voor PSV de Hunneruiters

Komende zaterdag 9 februari is het zover; de ‘Heel Apeldoorn Rein-actie’. De leden en pony’s van PSV de Hunneruiters zullen van 13.30 – 14.30u de wijk in gaan om de blikjes en flesjes te verzamelen. 

U kunt ons vinden bij de vlindertuin (naast de brandweer) en bij de Prins Willem Alexander school, waar u de door u gespaarde blikjes aan ons mag overhandigen! 

Het inleveren van de flesjes en blikjes levert onze clubkas een leuk zakcentje op, gesubsidieerd door de gemeente. Deze actie loopt het hele jaar, dus naast 9 februari mag u ons ook in de rest van het jaar blij maken met uw lege drankblikjes en flesjes tot 75c! Voor meer informatie: www.dehunneruiters.nlof mail: info@dehunneruiters.nl

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203