• DSC_0317b
 • DSC_0317c

Boekhandel De Schans krijgt nieuwe eigenaars

UDDEL     -    Boekhandel De Schans aan de Harderwijkerweg 24 te Uddel wordt op 1 november overgenomen. De huidige eigenaar, Celia van Lagen stopt met de boekhandel. Zij gaat werken in het onderwijs. "Ik werk graag met kinderen, dat trekt mij toch meer", zegt Celia. Vanaf 1 oktober j.l werkt ze al een aantal uren in het onderwijs en dat wil ze graag uitbreiden. Zij doet de boekhandel over aan Johanna Hop en Berna Bronkhorst. Deze twee dames uit Uddel zien de toekomst met boekhandel De Schans met vertrouwen tegemoet. "Ik heb er echt zin in", zegt Berna en ze ziet er naar uit om samen met Johanna te kunnen beginnen op 1 november.

Het is mooi voor Uddel dat de boekhandel blijft bestaan, het is een goed lopende zaak en heeft een goede naam opgebouwd in Uddel en daarbuiten.

'Een huis zonder boeken, is als een kamer zonder venster' is de mooi slogan van boekhandel De Schans.

U bent altijd welkom in de boekhandel, maar zeker op 1 november om de nieuwe eigenaars, Johanna Hop en Berna Bronkhorst te feliciteren met de overname.

www.boekhandeldeschans.nl

1 Reacties


 1. NameDitty
  21 oktober 2016
  Uw reactie*veel succes

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203