• N302 14 nov 16

Boze reactie n.a.v. afsluiting N302

UDDEL    -    De N302 richting Harderwijk vanaf de rotonde bij het Uddelermeer is afgesloten. Dit verplicht tot omrijden en dat leidt tot irritaties als blijkbaar de informatie niet correct wordt weergegeven door de provincie op de site. 

Onderstaande boze reactie kwam vandaag, woensdag 30 november, binnen bij uddel.info.

"Vanmorgen was ik wel heel boos toen de rotonde Speuld-Staverden toch dicht bleek. In Ermelo 's Nieuwsblad en op de site staat dat hij open was voor verkeer Speuld-Staverden. Gisteravond voor de zekerheid nog op de site gekeken: open. Nu werden we teruggestuurd door een dame die zei dat dat haar probleem niet was: juist ja. Terug over Drie en Ermelo, via Leuvenumseweg naar Staverden.Te laat op de vergadering. Extra benzinekosten, krijg ik die vergoed? Nee zeker. Zorg dat uw informatie klopt, en zeg anders dat de weg een maand dicht is voor alle verkeer. Dat is duidelijk, dit is misleidend".

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203