• uitslag brandweerwedstrijden 2018 - 1
  • uitslag brandweerwedstrijden 2018

Brandweer Uddel bij brandweerwedstrijd als zevende geëindigd

UDDEL    -   Zaterdag 29 september 2018 was er de Brandweerwedstrijd voor de brandweerkorpsen uit de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Aan deze jaarlijks terugkerende wedstrijden heeft ook de Brandweer Uddel meegedaan. Elk jaar wordt de wedstrijd door een ander korps georganiseerd. Dit jaar was dat de Logistieke Eenheid VNOG West uit Apeldoorn-Zuid.

De korpsen trainden deze dag een zo realistisch mogelijk scenario. Dit scenario had te maken met een van de risico’s zoals die zijn benoemd in het risicoprofiel voor deze regio. De exacte locatie was voor de deelnemende korpsen zo lang mogelijk geheim gehouden, dit om te voorkomen dat de korpsen te veel van te voren konden voorbereiden. Die locatie was het terrein van de Veluwesche Stoomtrein Maatschappij

Na een mooie, enerverende en leerzame dag was er ’s avonds de prijsuitreiking. De eerste plaats en daarmee de spreekwoordelijke eer was voor het korps uit Beekbergen.

Het korps van de Brandweer Uddel is geëindigd op een verdienstelijke zevende plaats. Gelukkig hebben ze de foto’s nog.

foto's: facebook brandweer uddel

 

foto van facebook brandweer uddel

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203