• br.cl.30 jun 18 - 20
  • br.cl.30 jun 18 - 19
  • br.cl.30 jun 18 - 18

Brommerclub Uddel bezorgde brommerliefhebbers mooie dag

UDDEL    -    Het was zaterdag 30 juni 2018 bij Het Blanke Schot een prachtig gezicht om te zien, al die oude brommers die zich daar verzamelden voor de toertocht die voor de eerste keer georganiseerd werd door de Brommerclub Uddel.

Het is altijd afwachten hoeveel er mee rijden aan zo’n toertocht, maar het zomerse weer werkte mee in een hoge opkomst. Een kleine zeventig deelnemers kwamen naar Uddel om mee te rijden. De oudste brommer was van het ‘geboortejaar’ 1960 en de jongste uit 1985. De deelnemers kwamen niet alleen uit Uddel, maar ook uit Krimpen aan de IJssel en verder uit Elburg, Oldebroek, Zeist, Dronten, Apeldoorn, Elspeet, Garderen, Hierden, Nunspeet, Veessen, Lelystad, Veenendaal, Urk, Doornspijk, t Harde, Oldebroek, IJsselmuiden, Wezep, Kampen, Lunteren, Ermelo, Hattem en Harderwijk.

Om kwart over twaalf zette de stoet zich in beweging en reed men de prachtige route over de Veluwe die door de Brommerclub was uitgezet. De oudste deelnemer was 84 jaar, Hannes Bronkhorst uit Uddel. In Apeldoorn heeft men een verzamelaar/liefhebber van oude brommers bezocht die zijn eigen museum heeft. Dat was natuurlijk of je een kind in een snoepwinkel zet, smullen geblazen.

Reactie van een deelnemer: “Prachtige dag gehad zaterdag met mijn Kreidler uit 1974. De rit en verzorging was perfect en bedankt organisatie, en dat voor de eerste keer”.

De Brommerclub Uddel kan terugzien op een geslaagde dag voor de deelnemers die genoten hebben van een mooie dag en een prachtige route.

Filmpje:  klik hier

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203