• 16 juni 18 - 4
  • 16 juni 18 - 3
  • 16 juni 18 - 2

Brons voor Elvira Westerbroek op het International Competition Baton Twirling

UDDEL   -   Afgelopen weekend stond Elvira in het topsportcentrum in Almere tijdens het international competition Baton twirling. Zaterdag was rond de middag de opening, diverse landen uit Europa Warren vertegenwoordigt o.a Duitsland Frankrijk België Schotland Noorwegen Zweden Tsjechië  en Nederland zelf! En zelfs uit Japan waren er deelnemers.

Elvira vond het meedoen al heel wat en ging niet van een podium plaats uit. Die dag moest Elvira met haar solo 1 baton de vloer op uitkomende in de juvenille level B zetten zij een nette routine neer.de concurrentie was groot maar dik tevreden kwam ze de vloer af. Ook haar coachs ria spaan en Wilma Vierhuis Warren trots op hun leerling.

Tijdens het slot ceremonie werden de prijzen uitgereikt. Elvira werd na voren geroepen voor een bronzen medaille super blij ben ik ermee totaal niet verwacht!!! Ben weer een ervaring rijker en het was een super mooi weekend. Haar team genoten vielen ook in de prijzen  zo gingen ze met 3 x goud 3x zilver en 4 x brons na huis. Nog een wedstrijd zullen de zusje voor de zomervakantie aan deelnemen.

tekst en foto's Gerlinde den Besten

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203