• 9 april 2016
 • FB_IMG_1460223935056

Bronzen medaille Roos Westerbroek

UDDEL    -    Zaterdag 9 april was er een twirlwedstrijd in Nunspeet voor de Westerbroekjes. Vandaag verscheen alleen Roos, 6 jaar, op de vloer .Elvira ligt al vanaf afgelopen week in het ziekenhuis dus voor haar geen wedstrijd .

 Roos deed erg goed haar best en dit werd beloond met een mooie score van 7.4 goed voor een bronzen medaille. 
Op zaterdag 30 april a.s. staat de volgende wedstrijd op programma in Elburg. Als het een beetje mee zit zullen daar de zusje samen weer aan deelnemen.
 
 
tekst en foto: Gerlinde den Besten
1 Reacties


 1. Gerda Spaan
  10 april 2016
  Super gefeliciteerd!!!! En Elvira als het meezit, succes voor de 30e in Elburg! Majofique is een leuke en gezellige vereniging. Wij trainen in teamverband, maar ook solistisch. Ons motto is: Elk lid hogerop zien te krijgen in hun eigen niveau, natuurlijk prestatie gericht, maar gezelligheid staat voorop! Als coach ben ik super trots op deze vereniging! Kom ook eens kijken bij Majofique in Wezep! www.majofique.nl

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203