• glasvezel 4

Buitengebied Uddel krijgt glasvezel

UDDEL    -    De 50% die nodig is voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Vallei en Veluwe Midden is gehaald. Meer dan 50%, n.l. 53,1%, heeft zich al aangemeld voor een abonnement. Voor het weekend was de 50% nog niet gehaald, de laatste dagen zijn er nog veel aanmeldingen binnengekomen.

U kunt zich nog steeds aanmelden bij één van de dienstaanbieders. U betaalt dan eenmalig aansluitkosten.

Inwoners die nu alsnog kiezen voor glasvezel betalen minimaal 995 euro, afhankelijk van de werkelijke aansluitkosten. Glasvezel Buitenaf  start na de zomervakantie met de voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied. De verwachting is dat in het 3e of 4e kwartaal van 2019 iedereen die een abonnement heeft afgesloten, gebruik kan maken van glasvezel.

Men gaat nu voor de 100%.

https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/vallei-veluwe-midden/

3 Reacties


 1. Name
  04 april 2018
  www.eindelijkglasvezel.nl Op deze site kan iedereen die dat wil, het doorgeven interesse te hebben in glasvezel. Dus ook mensen binnen de bebouwde kom (van Uddel). Indien er in een wijk of dorp veel interesse ontstaat, komen ze indien mogelijk sneller daar naar toe om glasvezel aan te leggen.
  • Name
   04 april 2018

   zou fijn zijn

 2. Name
  23 april 2018
  Het zou helemaal fijn zijn als wij dit hadden geweten. nu toevallig via - via vernomen. aansluiten kost nu ongeveer €2200,- omdat we ver van de centrale af zitten. begrepen dat er folders zijn verzonden. graag ook de volgende keer in de brievenbus ipv ergens in een sloot.

Laat een bericht achter

 • Over ons

  Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

  Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

 • Twitter

 • Facebook

203