• buslijn 104

Buslijn 104 niet meer door Uddel?

UDDEL     -     Als het aan reizigersorganisatie Rover ligt dan komt de buslijn 104 in de toekomst niet meer door Uddel. Zij pleiten voor een snellere busverbinding tussen Apeldoorn en Harderwijk. Zij willen lijn 104 alleen nog maar laten stoppen in Nieuw Milligen.

Lijn 112 komt ook ieder uur door Uddel en dat vinden zij genoeg voor de inwoners van Uddel. Lijn 112 rijd tussen Nunspeet en de Wittenberg.

Als het aan Rover ligt moet de inwoners van Uddel dus eerst met lijn 112 naar de Wittenberg en dan met lijn 102 naar Apeldoorn. Hopenlijk denken ze er bij de provincie anders over, die is, in samenspraak met de vervoerders, namenlijk verantwoordelijk voor de dienstregeling. Voordat wordt overwogen de dienstregeling aan te passen, zal de provincie toch eerst moeten weten welke reizigers hierdoor worden benadeeld en om wat voor aantallen het gaat.

Misschien goed voor Uddels Belang om hier eens naar te kijken en als het kan dit plan niet door te laten gaan.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203