• CURS

Christen-zijn in de gezondheidszorg

Onderwerp: Christen-zijn in de gezondheidszorg, hoe doe je dat?

Heb jij dat ook wel?  Dat je aan het werk bent en bij een cliënt staat waar je verder zou willen gaan dan alleen een oppervlakkig gesprek? Of dat je een cliënt hebt die met veel vragen zit en je een stukje van jou geloofsovertuiging zou willen laten zien? Of dat je meer vanuit je geloof zou willen werken, maar hier geen handen en voeten aan kan geven, omdat je hierin alleen staat in het team? Afgelopen zomer ben ik in contact gekomen met Alet. Zij is een vrouw die de wereld over reist om christenen in de gezondheidszorg te trainen hoe ze hun christen-zijn uit kunnen dragen, door gewoon te zijn wie je bent. Hiervoor heeft zij een training ontwikkeld die ik erg interessant vond.  Met Alet heb ik een tijdje gezeten om te horen wat ze zoal in die training doet. Ik dacht: dit moeten meer van mijn collega’s weten.  De wens van Alet is om deze training ook in Nederland te geven, want tot nog toe kwam dit niet echt van de grond. We zijn nu zover dat we 2 data gepland hebben staan en daarvoor willen we jou van harte uitnodigen.  Vrijdagavond 15 februari 2019 geeft Alet een informatieavond. 

Aanvang 19.30 u. Hervormde Kerk in Uddel

In een zaal van de kerk (Ingang Harderwijkerweg)

Deze avond zal een informatieve avond zijn, waarin uitgelegd wordt wat de Saline training inhoud en hoe je zout en licht kan zijn op je werk.  

16 maart 2019 geeft Alet de Saline-training. Dit is een hele dag! Nodig gerust anderen uit die je kent en hierbij graag aanwezig zouden willen zijn. Eventuele informatie over de organisatie waar Alet voor werkt is te vinden op: http://www.hcfnederland.nl (dit is de Nederlandse tak) Zegt het voort  Voor informatie en opgave: Reina Koetsier: reinakoetsier@hotmail.com.

Plaats een reactie


Laat een bericht achter

  • Over ons

    Uddel.info is een site waar je het heden en verleden over Uddel kunt vinden. De ondernemers uit Uddel staan erop. De meesten met een link naar de site van het desbetreffende bedrijf.

    Het verenigingsleven mag natuurlijk niet ontbreken. Verder de verschillende instanties, zoals, brandweer, gezondheidszorg, kerken en scholen.

  • Twitter

  • Facebook

203